Barnens kyrkoår, inför ny termin Inspiration  för vår- och hösttermin
Barnens kyrkoår, deltagarbok, ledarbok, och bokkalender. Böckerna tar upp teman som kan inspirera både församlingen och familjerna till lekfull och lärorik tid tillsammans. Barnens kyrkoår är ett lekfullt temamaterial och inspiration till samtal, berättelser och upplevelser. Det är inte ett terminsmaterial
i vanlig bemärkelse utan följer barn, föräldrar och församling hela kyrkoåret, eller två terminer. Men det är ett bredvidläsningsmaterial att ta fram när det passar en inför en helg eller för att få igång lek, lärande, samtal, sånger, spel och pyssel.

Läs mer här
Se idén med böckerna och hur de fungerar tillsammans
 

Barnens bok för grupp och hem. 

Barnens kyrkoår är en bok som lyfter fram 12 av årets helger med texter och aktiviteter inom sina speciella teman. Tanken är att Föräldrar eller Lärare ska samtala om temat med hjälp av sagor och Bibeltexter, sjunga, leka, spela, rimma och tillverka-pyssla. Ej årsbunden. Kan an-vändas år efter år.  A5. 44 sidor.
Utdelningsupplagan kan förses med församlingens egen text

Bläddra i boken

Styckpris 89 kr
10-packpris 79 kr/st. Tot. 750 kr

Utdelningspris 100 st. 39 kr/st

89 kr

Idéer för kyrkoårets helger.
För att också Församlingen ska kunna vara aktiv med kyrkoårets helger, i förväg eller efteråt, finns Väggaffischen med Ledarhand-ledningen. Tillsammans kan de bli kompletterade arbetsinne-håll i verksamheten. 
ormat 60 x 20 cm 28 sidor.
Ej årsbunden. 

Styckpris 128 kr
5-packpris 96 kr/st. Tot. 480 kr 
  

Ledarhandledning.

Ledarhandledningen innehåller texter och bilder för användning av Barnens kyrkoår i termins-arbetet. Där finns ockå sidor som behövs för kopiering för övningar, pyssel och aktiviteter.
Handledningen kan användas för både boken 3-6 år och Liten och aktiv. Ledarhandledningen behövs tillsammans med kalendern om du inte har Deltagarboken.
Format 15 x 30 cm 20 24 sidor.

Styckris 39 kr.
5-packspris 35 kr/st