Förbeställ med 25% rabatt fram till tryckdatum
Med hjälp av förbeställningarna får vi koll på hur många böcker vi ska trycka

Därför kan du köpa de nya böckerna till FÖRBESTÄLLNINGSPRIS fram till tryckdatum (se resp. bok nedan)  med 25% rabatt.
Leverans sker ca 2 veckor efter Tryckdatum.
Före leverans får du en fråga på mejlen om du fortfarande vill ha boken.

Bellmanbox
En uppskattad 60-, 70- eller 80-års present till jubilarer med både kännedom om Bellman och fortfarande med CD-spelare. Proprius har spelat in alla Fredmans Epistlar och Sånger men kända Svenska sångare. Povel Ramel, Fred Åkerström, Sven-Bertil Taube, Olle Adolphson, Anders Börje och Tommy Körberg. För att nämna några. Boken Fredmans Epistlar samt Epistlarna 1-35 på två CD-skivor i en presentkartong med vacker Etikett format 15 x 25 cm
Pris 390 kr. FÖRBESTÄLLNINGSPRIS  290 kr som gäller till den 29 november

Läs mer

290 kr

Portionskollen
Författaren har själv en hjärt och kärldiagnos och lämnar i bokens berättelse råd och erfarnheter till så väl de som redan har en diagnos som till de som vill förebygga den. 
Till boken hör två verktyg, en tallriksdelare som gör att mångden mat begränsas och en måttkopp som begränsar matens smaksättare. En menydel som bygger på goda och nyttiga råvaror hjälper dej att skapa nyttiga, hälsosamma rätter. Levereras i presentförpackning med bok, talrikskryss och måttkopp.
Pris 180 kr. FÖRBESTÄLLNINGSPRIS 135 kr som gäller till den 12 november.

Läs mer

135 kr

Kärleken
Ser kärleken olika ut? För de nyförälskade unga och för det åldrande paret? Javisst gör det.
Men under känslor av tillit och uppriktighet ligger många frågor som man kanske inte ställt eller velat ställa. Många av dessa frågor har tagits med i spelet Kärleken. En låda med frågekort, nivåval och handledning. För såväl unda som äldre och kanske också för "date-are" ???
PRIS 220 kr. FÖRBESTÄLLNINGSPRIS 165 kr som gäller till den 1 november

Läs mer

165 kr

Tillsammanstid
Barn älskar att leka tillsammans mex föräldrar och andra vuxna. Men leken måste ske på barnens sätt I boken Tillsammanstid finns allt som behövs för en rolig och lärorik tillsammans inom ett visst tema. Sagor, sånger, rim och ramsor, spel och pyssel. Ett tema per månad, att göras som månadslek eller tt välja det som verkar roligast.
PRIS 86 kr. FÖRBESTÄLLNINGSPRIS 64 kr som gäller till den 25 november

Läs mer

Bättre uttal, lyssna, läs, sjung
Nya svenskar i skola, förskola,  äldreboenden och hemtjänst möter många barn och vuxna i sitt dagliga arbete. Författaren Hans Wilhelm Lofgren, SFI-lärare och trubadur, har utarbetad en njutbar metod där man genom sång och upprepning lär sig uttal, intornation och artikulation.
Samtidigt lär man sig om händelser som hör till den Svenska sångskatten som valborg, nyår, kräftskiva och  midsommardansen. En bra samtalsstartare! Sångerna är kopplade till accompanjemang som laddas ner från hemsidan.
Pris  150 kr. FÖRBESTÄLLNINGSPRIS 110 kr som gäller till den 20 november.

Läs mer
Ladda ner musiken

110 kr