Liten och aktiv

För öppen förskola och Familjer
Boken kan hjälpa nyblivna föräldrar att  vara nära sitt barn i lekfullt lärande. Boken utgår från vad som finns i hemmet och vad som händer under dagen.
Öppna förskolan kan genom barnledarnas kunskaper introducera föräldrarna i det lekfulla lärandet. Liten och aktiv passar barn 12-24 månader. 
Liten och aktiv är en bok för både familjer och öppen barnverksamhet. Den är första steget mot det lekfulla lärandet som är den goda vägen till lärande i såväl förskola som skola.
Den fungerar både i öppna förskolor och i hemmen. Format A5 140 idéer, 160 sidor.
Styckpris 169 kr.
5-packspris 119 kr
Tillsammanstid
Barn älskar att leka tillsammans mex föräldrar och andra vuxna. Men leken måste ske på barnens sätt I boken Tillsammanstid finns allt som behövs för en rolig och lärorik tillsammans inom ett visst tema. Sagor, sånger, rim och ramsor, spel och pyssel. Ett tema per månad, att göras som månadslek eller tt välja det som verkar roligast.

Titta och hitta på Havet
En pek och läsbok med flera uppgifter. Att leta efter föremålet på sidan. Att se bokstäverna som bildar föremålets namn och att göra berättelser och uttala föremålens namn. Fyra sidor som stegvis bygger på berättelsen.
Format 30 x 21 cm